Exterieur

Frontshield maakt gebruik van hoogwaardige zelfklevende kunststoffen die op verschillende ondergronden kunnen worden aangebracht. Direct resultaat, met een frisse, hoogwaardige uitstraling.

 

Montage is goed mogelijk op gevelelementen met een eenvoudige detaillering, zoals aluminium en kunststof kozijnen of volkern- en inerte panelen. Frontshield biedt u een snelle en duurzame oplossing, kostenbesparend en met een minimum aan overlast tijdens het aanbrengen

  • Hoge duurzaamheid, 10 tot 15 jaar
  • Eenvoudige restyling, groot effect
  • Hoog rendement op de investering
  • Door droge verwerking weinig overlast voor gebruikers en bewoners

Kosten- en milieubesparend

Door de hoge duurzaamheid bespaart u aanzienlijk op uw onderhoudskosten die u heeft bij het renoveren/restylen van uw vastgoed. De aanvangskosten zijn lager, waarbij het eindresultaat de uitstraling van nieuw aangebrachte elementen benadert.
De systemen worden gegarandeerd voor een periode van minimaal 10 jaar. Na deze periode kan een nieuwe laag eenvoudig over de bestaande folie worden aangebracht. Op deze manier is zelfs een kleurwijziging eenvoudig te realiseren

Als de specialist weten we als geen ander economische validiteit te combineren met minder belasting voor het milieu. Zo is er geen uitstoot van oplosmiddelen en chemisch afval tijdens de verwerking en zij er door de droge montage voor onze medewerkers geen schadelijke contacten.

Er zijn diverse soorten folies leverbaar

Veiligheidsfolie, privacy folie, inbraakwerende folie, interieur folie, zonwerende folie, inbraakvertragende folie, renovatiefolie, deurfolie, kozijnfolie, verffolie.

Wij werken uitsluitend met topmerken die hun kwaliteiten al bewezen hebben zoals: Avery, Avery facade film, Foil-Coat, 3M, Window Frame Film, Renolit folies, Solar Gard, Dinoc en Sikkens Dryfilm.

Bekijk hieronder onze demonstratie video